2013-03-05
Delta 54 Motor Boat of the Year
Måndag den 14 januari 2013 var en stor dag för Delta då vi tog plats i London på hotell Savoy i den vackra bankettsalen för att närvara vid prisutdelningen för Motor Boat of the Year Award där Delta 54 IPS var en av finalisterna i kategorin ”Sportscruiser over 45 ft”.

Juryn bestående av journalister från de två båttidningarna Motor Boats Monthly and Motor Boat & Yachting skulle bedöma finalisterna utifrån kriterier som sjöegenskaper, prestanda, däcksutrymme men också glamour, design och innovation.

Delta 54 IPS tävlade mot Azimut 55S, Fairline Targa 62GT, Sealine C48 och Mangusta 72 – alla fantastiska båtar från anrika och välrenommerade båttillverkare. För oss var det smickrande att vara bland finalisterna och väl medvetna om liknelsen David mot Goliat satt vi och hoppades på ett hedersomnämnande som uppstickare bland de etablerade.

Hedersomnämnadet ”Highly commended” gick till vår favorittippade Azimut 55S och sekunderna efter dyker bilden på Delta 54 upp under texten ”Winner”!

Det är ett mycket stolt team som står bakom Delta Powerboats som 2013 fyller 10 år med många spännande projekt både på ritborden och i fabriken under året.

 
> Tillbaka till Nyheter

Delta at Yachting Festival Cannes

> Läs mer

Delta presents 26m carbon yacht

> Läs mer

Delta 54 Motor Boat of the Year

> Läs mer