Delta 26 Openen modern daycruiser
 

Tekniska data

DesignTed Mannerfelt
MaterialGRP
Skrovlängd7,5 meter
L.Ö.A8,1 meter
Bredd2,6 meter
Vikt2 000 kg
Bränslekapacitet220 liter
Säker räckvidd200 nm (estimat, D3)
Marschfart28-35 knop
Bränsleförbrukning0,85 l/nm (estimat, D3 / 30 knop)

Motorer/prestanda

Volvo Penta D3 220 hk / 38 knop
Volvo Penta V8 380 hk / 52 knop
 
Delta 26 Open är en unik hybrid av daycrusier och walkaround.

Ted Mannerfelt ligger bakom den klassiskt vackra designen som erbjuder generöst tilltagna ytor för socialt umgänge, sol och bad. Kombinationen av walkaround och förhöjt fördäck skapar en trivsam förpik med rejäl dubbelsäng och separat WC.

Inredningen är ljus och har högsta hantverkskänsla ner i minsta detalj. Klassiska materialval som teak och handpolerat rostfritt för tankarna till storheter inom båtbyggarkonsten. Aktersoffan som enkelt förvandlas till soldäck och det kompletta köket under förarsoffan är exempel på smarta inredningsdetaljer.

Delta 26 Open är konstruerad med modernaste vakuumteknik med vinylester och divinycell (Diab Core Infusion Technology) samt kolfiberförstärkta bottenstockar. I kombination med skrovets luftsmorda tvärsteg gör detta att båten visar på ledande låg bränsleförbrukning; 0,85 l /nm i 30 knops fart.

Delta 26 Open är rikligt utrustad. Bogpropeller, vakuumlimmat teakdäck, 9 tums färgplotter, gångvärme, dubbla kapell, dubbla Mastervolt AGM batterier och blandare från Vola är exempel på vad som ingår i grundspecifikationen.

designpris till Delta 26 open

> Läs mer

TEd mannerfelt om Deltas open-serie

> Läs mer

utforska delta 33 open

> Läs mer