2012-03-02
Delta startbåt vid kappseglingar
Delta Powerboats inleder ett samarbete med Whyshore Yachting & Marketing. Delta blir båtleverantör till Whyshore, och kommer med Delta 40 WA agera start- och säkerhetsfartyg under samtliga kappseglingsaktiviteter som Whyshore arrangerar i Stockholm, Nynäshamn, Båstad, Marstrand och Malmö under 2012.

Säsongen består av totalt 10 kappseglingshelger fördelat på Whyshores tre cuper Volkswagen X-35 Cup, Audi Dragon Cup och den för året nya Multi Cup (namngivande partner presenteras i mars) samt avslutningsregattan Grand Prixernas Grand Prix på Riddarfjärden i Stockholm.

– Vi är väldigt glada att ha Delta med oss som partner i våra cuper. Med Delta Powerboats deltagande kommer vi utveckla cuperna till att bli ännu mer professionella. Intresset för segling har ökat och sporten blir alltmer publik, Delta är high-tech miljösmarta och står för kvalitet och prestanda. Det är värden som Whyshore gärna förknippar sig med och som vi önskar att cuperna ska förmedla, säger Klabbe Nylöf, VD på Whyshore.

– Segling ligger oss på Delta varmt om hjärtat och Whyshores nytänkande kring kompakta och publikvänliga seglingsevent passar vår varumärkesstrategi. Delta ser fram emot att agera startfartyg till sommarens seglingar, säger Kalle Wessel, försäljningschef på Delta Powerboats.

 
> Tillbaka till Nyheter

Audi Dragon Cup

Delta at Yachting Festival Cannes

> Läs mer

Delta presents 26m carbon yacht

> Läs mer

Delta 54 Motor Boat of the Year

> Läs mer